Skip to main content

Voordat je een huis koopt, moet je ervoor zorgen dat je alle juiste opties hebt. Want hoe goed je zoektocht ook is, hoe goed je ook geïnformeerd bent, je wilt niet achteraf ineens misgrijpen door iets onverwachts. Al meer dan 20 jaar helpen we daarom mensen bij het vinden van hun droomhuis.

Bij Juist® hebben een mantra: het moment dat je ons jouw droomhuis omschrijft, is eigenlijk net zo belangrijk als het moment dat je met een glimlach de deur van je droomwoning opent. Zolang  jouw wensen helder zijn en hetzelfde blijven, helpen we je gegarandeerd aan een ideaal huis.

Onze unieke aanpak

De zoektocht naar een droomwoning is altijd superpersoonlijk. Dat specifieke huis dat je zoekt, moet echt kloppen bij jou, jouw gezin en de levensstijl die hebt. Als je zelf op zoek gaat, kan dat frustrerend zijn. Zo ben je bij Funda altijd te laat. En als je na maanden zoeken dat ene huis vindt, slaat die logische angst toe. Had je liever niet meer opties gehad? Is dit huis niet te mooi om waar te zijn? Is de bouw van het huis wel goed? En zijn er verborgen problemen die misschien niet op papier staan? Want het komt inderdaad voor dat sommige verkopers dit niet weten of nog erger, bewust niet helder vertellen.

Om mensen echt te helpen bij het vinden van hun droomhuis, moeten we meer weten dan aan de oppervlakte te zien is. Zowel bij de klant zelf, als de bij woning. Eerst brengen we jou en je wensen haarscherp in kaart. Pas hierna duiken we de huizenmarkt in. Zo hebben wij als NVM-makelaar toegang tot een betrouwbare data base, zodat we altijd precies weten wat jouw woning waard is. Ook zien we direct of er mogelijke gebreken zijn, zowel binnen, buiten als rondom het huis.

Zo kennen waargebeurde horror verhalen waar verliefde stellen zonder makelaar een woning aankochten, en uiteindelijk met knallende ruzie uit elkaar gingen door de financiële vergissing die ze waren begaan. Wij beschermen je hier tegen met onze service, ervaring, opleiding en uitgebreide kennis.

De waarde die we voor jou toevoegen

Sinds een jaar en dag helpen we mensen bij het vinden van hun huis. De sleutel is om de behoefte van iedere klant nuchter te doorgronden en daar professioneel gevolg aan geven. Dat dit goed verloopt, is ook ons in eigen belang: de beter je mensen helpt, de beter je eigen bedrijf bloeit. Er zijn veel verschillende soorten klanten, zoals:

• Starters die een nieuwe woning zoeken
• Doorstromers die groter of anders willen wonen
• Oudere mensen die effectiever willen wonen. Bijvoorbeeld dichter bij de kleinkinderen of meer in de buurt van een gezonde omgeving als bos of zee.

Waarin verschillen wij van andere NVM-makelaars?

Deze vraag krijgen we best vaak, en het antwoord is eigenlijk simpel. Wij zijn persoonlijk betrokken bij jouw woongeluk en schakelen sneller dan anonieme makelaarskantoren. Wij worden gelukkig als we weten dat we het ergens voor doen, iemand écht helpen. En last but not least, we staan altijd naast en achter je tijdens het proces. Een woning kopen is namelijk niet iets wat je even doet, vinden wij.

Wij geloven dat makelaardij beter is, als het menselijk verloopt. Met meer ruimte om te besluiten of een woning wat voor je is en meer mogelijkheden zodat je de allerbeste keuze maakt.