Skip to main content

Makelaars in woongeluk

Wie is Juist® en waarom is Juist® begonnen?

De missie van Juist®

Juist® is opgericht om makelaardij menselijker te maken. Onze missie is om iedereen gelukkig te maken die een huis koopt of verkoopt. Maroesja Schuurmans is jouw ervaren makelaar met een betrouwbaar netwerk. Samen zijn we ervan overtuigd dat je met de juiste persoonlijke toewijding en mogelijkheden, iemand veel beter helpt aan een droomwoning. Want alleen als we jouw complete situatie en wensen écht kennen, vindt Juist® een plek en prijs die gegarandeerd bij je past. Daarom staan nooit wij, maar juist jij voorop. Juist®. Makelaars in woongeluk.

Maroesja Schuurmans van Juist Makelaars

“Ik rust pas als mijn klant de sleutel heeft.”

Sinds 16 jaar werk ik met veel plezier in de makelaardij. Ik heb de afgelopen jaren veel kennis en ervaring opgedaan in ’t Gooi en in de regio Flevoland. Mijn vak oefen ik uit met passie, gedrevenheid en een portie gezonde humor.

Als makelaar is geen dag hetzelfde. Het feit dat ik mensen mag helpen zoeken naar hun nieuwe huis vind ik bijzonder. Het is per slot van rekening één van de meest emotionele momenten in je leven. Je koopt of verkoopt niet iedere dag een huis.

Mijn klanten zijn belangrijk voor mij. Ik ontzorg ze van A tot Z en creëer kansen in iedere situatie. Juist in deze hectische woningmarkt is het belangrijk dat een makelaar er voor je is. Daarom ben ik vol trots Juist® begonnen, een eigen makelaarskantoor.

Klaar voor jouw woongeluk? Bel Juist®.

Benut al jouw mogelijkheden bij de aankoop of verkoop van je huis.