Makelaars in woongeluk

Wie is Juist® en waarom zijn we Juist® begonnen?

Maroesja Schuurmans en Nicoline Honing van Juist Makelaars

De missie van Juist®

Juist® hebben wij opgericht om makelaardij menselijker te maken. Onze missie is om iedereen gelukkig te maken die een huis koopt of verkoopt. We zijn twee ervaren makelaars, voor drie keer zoveel resultaat. We zijn er namelijk van overtuigd dat je met de juiste persoonlijke toewijding en mogelijkheden, iemand veel beter helpt aan een droomwoning. Want alleen als we jouw complete situatie en wensen écht kennen, vindt Juist® een plek en prijs die gegarandeerd bij je past. Daarom staan nooit wij, maar juist jij voorop. Juist®. Makelaars in woongeluk.

Maroesja Schuurmans van Juist Makelaars

“Ik rust pas als mijn klant de sleutel heeft.”

Sinds 12 jaar werk ik met veel plezier in de makelaardij. Ik heb de afgelopen jaren veel kennis en ervaring opgedaan in ’t Gooi en in de regio Flevoland. Mijn vak oefen ik uit met passie, gedrevenheid en een portie gezonde humor.

Als makelaar is geen dag hetzelfde. Het feit dat ik mensen mag helpen zoeken naar hun nieuwe huis vind ik bijzonder. Het is per slot van rekening één van de meest emotionele momenten in je leven. Je koopt of verkoopt niet iedere dag een huis.

Mijn klanten zijn belangrijk voor mij. Ik ontzorg ze van A tot Z en creëer kansen in iedere situatie. Juist in deze hectische woningmarkt is het belangrijk dat een makelaar er voor je is. Daarom ben ik vol trots met Nicoline Juist® begonnen, een eigen makelaarskantoor.

“Een klant laat je niet in de kou staan. Ik wil iemand vooruit helpen.”

Als Valuta makelaar op de beurs in Amsterdam is de liefde voor het makelen ontstaan. In 2008 heb ik het roer omgegooid en ben ik eerst als bedrijfsmakelaar en taxateur actief geweest en later als woningmakelaar. Met deze brede kennis help ik klanten in alle situaties en help ik ze graag vooruit voor het beste resultaat. 

Geboren en getogen in een klein dorpje vlak bij Amsterdam, waar ik ben opgevoed met open- en  eerlijkheid. Dit is terug te vinden in hoe ik met mijn klanten omga. Inmiddels woon ik in Lelystad waar ik geniet van rust en omgeving. Een ideale stap om werk en privé te combineren. Graag doe ik dat ook voor jou vanuit Juist® samen met Maroesja.

Nicoline Honing, woonmakelaar en taxateur bij Juist Makelaars

Klaar voor de juiste aandacht en aanpak bij jouw huis?

Benut al jouw mogelijkheden bij de aankoop, verkoop of taxatie van je huis.